Materijali

Materijali

SAMO NAJBOLJI MATERIJALI SU DOVOLJNO DOBRI MATERIJALI

Objekat ZEN HILL pripada modernom arhitektonskom stilu, gde forma sledi funkciju, a domovi odišu toplinom. U gradnji se koristi drvo, koje kao prirodni element daje toplinu, dok veliki prozori donose prirodnu svetlost. Utisak toplog doma se zaokružuje višeslojnim gotovim hrastovim parketom. Posebna pažnja se obraća na visok nivo kvaliteta završne obrade.

Unutrašnji materijali

Stanovi se grade u dva dezena:

NATUR HRAST

Parket natur hrast i unutrašnja drvena obloga fasadne stolarije u natur hrast boji. U dezenu natur hrast biće izgrađeni stanovi koji se nalaze na prizemlju objekta kao i na drugom spratu.

HRAST U ORAH BOJI

Parket hrast u orah boji i unutrašnja drvena obloga fasadne stolarije u orah boji. U dezenu orah biće izgrađeni stanovi koji se nalaze na prvom spratu kao i na povučenom spratu – penthause.

Ulazna vrata

Ulazna vrata su sigurnosna, sa najvišim stepenom protivprovalne zaštite, vrhunskom termo i zvučnom izolacijom, bez vidljivih metalnih elemenata, sa kompletno opšivenim štokom, sigurnosnom bravom sa zaključavanjem u tri smera i širokougaonom špijunkom. Završna obrada je medijapan, kao i medijapan presvučen prirodnim furnirima.

Sobna vrata

Sobna vrata – ram krila vrata od punog drveta, ispuna od ekstrudirane iverice, obloženi medijapan pločama, sa završnom obradom poliuretan u beloj boji. Osnovni štok od medijapan ploča. Italijanska brava i kvaka.

Parket

Višeslojan gotov parket sa gornjim slojem napravljenim od tvrdog drveta – hrasta, u tri boje (beljeni, natur i orah), nudi vam dugotrajnu lepotu, tradiciju i kvalitet. Cokla visine 8cm sa završnom obradom poliuretan u beloj boji.

Kuhinja, kupatila i toaleti

Keramičke pločice u kupatilima i toaletima su od renomiranog proizvođača FLAVIKER. Takođe se rade u dva dezena, i to u boji BONE VEIN i HONEY VEIN.

Ventilacija kupatila – silent ventilatori sa nepovratnom klapnom.

Spoljašnji materijali

Fasada

Ventilisana fasada tipa FunderMax, u dezenu prirodnog drveta, sa visokim efektom zaštite od vremenskih uslova. Na podkonstrukciji od aluminijumskih profila sa toplotnom izolacijom od fasadne vune debljine 12cm i hidroizolacionom, paropropusnom – vodonepropusnom folijom.

Demit fasada od kamene fasadne vune debljine 12cm sa završnim slojem od silikatnog fasadnom maltera u beloj i tamno sivoj boji.

Fasadna stolarija

Fasadna stolarija se radi u kombinaciji aluminijum – drvo, sa roletnama sa elektromotornim pogonom i komarnicima.

  • Aluminijum u boji antracit mat
  • Dvoslojni staklopaket – niskoemisiono punjeno argonom
  • Unutrašnja obloga od prirodnog drveta u tri boje (bela, natur hrast, orah)
Sistem grejanja i hlađenja

Sistem grejanja i hlađenja

U duhu energetske efikasnosti sistem grejanja i hlađenja baziran je na upotrebi toplotne pumpe. Sistem je rađen sa podnim grejanjem u mokrim čvorovima i fenkoil uređajima za grejanje, hlađenje i  odvlaživanje prostora.

 

TOPLO, FUNKCIONALNO, UDOBNO

  • Korisna visina stanova u prizemlju, na I i II spratu (bez spuštenih plafona) je 2,80m.
  • Korisna visina penthausa (bez spuštenih plafona) je od 2,80m do 3,00m.
  • Trosobni i četvorosobni stanovi sa dva kupatila, odnosno master spavaće sobe sa master kupatilom.
  • U dvorištu zgrade će biti zajednička ograđena igraonica za decu sa video nadzorom, tako da roditelji mogu da nadgledaju decu iz stanova.
  • Dvanaest stambenih jedinica će imati sopstvena dvorišta uređena zelenilom.

*Sve fotografije i renderi su ilustrativnog karaktera