O objektu

O objektu

PREMIUM KLASA

Vizija koja je utkana u objekat ZEN HILL jeste premium kvalitet stanovanja. Put ka ostavrenju vizije započeli smo odabirom isključivo visokokvalitetnog izdržljivog materijala, koji je istovremeno poslednji trend u svetskoj arhitekturi. Mislili smo kako na udobnost budućih stanara i njihov osećaj lepote življenja, tako i na njihovu bezbednost i sigurnost njihove imovine. Pečat premium klase utkan je od ulaza u objekat, a svoj najveći sjaj ostavlja na pravom mestu - u svim stambenim jedinicama ZEN HILL-a.

Materijali

SAMO NAJBOLJI MATERIJALI SU DOVOLJNO DOBRI MATERIJALI

Objekat ZEN HILL pripada modernom arhitektonskom stilu, gde forma sledi funkciju, a domovi odišu toplinom. U gradnji se koristi drvo, koje kao prirodni element daje toplinu, dok veliki prozori donose prirodnu svetlost. Utisak toplog doma se zaokružuje višeslojnim gotovim hrastovim parketom. Posebna pažnja se obraća na visok nivo kvalteta završne obrade.

Stanovi se grade u dva dezena:

    • parket u boji natur hrasta i unutrašnja drvena obloga fasadne stolarije u natur hrast boji
    • parket hrast u orah boji i unutrašnja drvena obloga fasadne stolarije u orah boji
Garaže

SIGURAN DOM I ZA LJUBIMCE NA ČETIRI TOČKA

Objekat se planski gradi i sva rešenja su maksimalno u funkciji komfora stanara. Na takvom principu je doneto i rešenje u vezi sa parkiranjem vozila.

 

Garažna mesta su obezbeđena u dve odvojene podrumske garaže izgrađene u tri nivoa, kao i na spoljnim parking mestima na parceli objekta, tako da će više nego dovoljan broj parking mesta zadovoljiti sve potrebe kako stanara, tako i njihovih gostiju.

Do garaže se stiže rampama sa grejačima za topljenje snega.

Bezbednost

KADA BIRATE ZA SVOJU PORODICU, BIRATE NAJBOLJE

Bezbednost stanova i stanara je prepoznata kao jedan od najvažnijih zahteva današnjice.

 

ZEN HILL je projaktovan kao objekat sa jednim ulazom, gde će se nalaziti centralna tačka za upravljanje bezbednošću zgrade i stanara. U ulaznom holu predviđena je recepcija sa fizičkim obezbeđenjem, dok će sam ulaz biti obezbeđen video-interfonskom instalacijom.

 

Video nadzor će pokrivati spoljašnjost zgrade i zajedničke prostorije – hodnike, liftove, garaže, spoljašnju igraonicu za decu.

TOPLO, FUNKCIONALNO, UDOBNO

  • Korisna visina stanova u prizemlju, na I i II spratu (bez spuštenih plafona) je 2,80m.
  • Korisna visina penthausa (bez spuštenih plafona) je od 2,80m do 3,00m.
  • Trosobni i četvorosobni stanovi sa dva kupatila, odnosno master spavaće sobe sa master kupatilom.
  • U dvorištu zgrade će biti zajednička ograđena igraonica za decu sa video nadzorom, tako da roditelji mogu da nadgledaju decu iz stanova.
  • Dvanaest stambenih jedinica će imati sopstvena dvorišta uređena zelenilom.

*Sve fotografije i renderi su ilustrativnog karaktera